标题: 外语大调查,谁能帮我翻译一下,偶然之间看到的 [打印本页]

作者: 亲亲希望    时间: 2011-5-29 13:46     标题: 外语大调查,谁能帮我翻译一下,偶然之间看到的

I got to get it, got to get it into my spirit,
I feel my body is moonlit.
That's only my benefit.
I know what I want is the Force.

I got to knockity-knock, got to zap into my soul.
It's the oversoul,
I will meet and I got to ensoul.
For all, what I need is the Force.

I wonder how I grab the Force as my own.
I will find a way.
Focus my attention to continue.
I got to get my own Force.
I just go on.

I say, I am ready to go for it with my desperation.
What makes me tick?
I believe in my quiet inspiration.
Sometimes, I follow after my silent imagination.
Let the process take me where it will.
I got to do!
作者: 魅丶音涵    时间: 2011-5-29 13:48

作者: 亲亲希望    时间: 2011-5-29 13:51     标题: 回复 2# 魅丶音涵 的帖子

:A073: :A073: 多谢多谢
作者: 魅丶音涵    时间: 2011-5-29 13:57

作者: 亲亲希望    时间: 2011-5-29 13:57     标题: 回复 4# 魅丶音涵 的帖子

:A073: :A073: S1的吗?
作者: 慌言    时间: 2011-5-29 14:02

作者: 艹了。。。    时间: 2011-5-29 14:12     标题: 。。。。

作者: Robiu    时间: 2011-5-29 14:28

作者: 幽云幻龙    时间: 2011-5-29 17:58

我也是仙风道气的。。。。。
作者: 玲唲    时间: 2011-5-29 17:59

作者: 神奇小金龙、呜呜    时间: 2011-5-29 18:01

我得把它,要让它进入我的灵魂,
我觉得自己的身体状况洒满月光的。
这就是我的效益。
我知道我想要的是动力。

我到达knockity-knock,必须把进我的灵魂。
这是超灵,
我将会和我已经给被。
对于所有的人,我需要的是原力。

我不知道我该怎么抓住力与我的相同。
我要找到一个方法。
我集中注意力继续下去。
我得把我自己的力量。
我只是继续下去。

我说,我已经预备好,去为它和我的绝望。
是什么让我运作?
我相信我的安静的灵感。
有时,我在后面跟着我沉默的想象力。
让流程带我在哪里。
我要做什么/怎样做! LZ啊,你在网上随便翻译一下不就行了么……

欢迎光临 千橡游戏 (http://bbs.imop.com/) Powered by Discuz! 6.1.0